Bir Zamanlar Çukurova 5.Bölüm İzle 11 Ekim

| | | |
Bir Zamanlar Çukurova 5.bölümü ile 11 Ekim günü ATV tv ekranlarında kaldığı yerden devam ediyor. Bir Zamanlar Çukurova 5.bölümü HD kalitede sitemizden izleyebilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi tüm hızıyla devam ediyor. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü sitemizden takip edebilirsiniz.


Yılmaz firar ediyor!
Bir Zamanlar Çukurova'da heyecan iyice artıyor. Züleyha'ya rüya gibi bir hayat bahşettiğini düşünerek karşısında mutlu bir kadın görmek isteyen Demir, onun buğulu gözlerini gördükçe çılgına dönecek! Aklı fikri Yılmaz'da olan Züleyha, bulduğu ilk fırsatta çiftliği terk ediyor. Züleyha'nın konakta yokluğunu fark eden Demir ise adeta ateş püskürüyor! Artık sabrını koruyamayan Demir'in, Züleyha'ya el kaldıracak kadar gözü dönecek ve Züleyha'nın kaçışı, Demir'in hiç bilinmeyen yönlerini ortaya çıkartacak. Hünkar, bu yaşananlardan çok tedirgin. İçine düştüğü durumdan hem korkuyor hem de endişeleniyor. Bir sonraki adımını nasıl atacak? Hem Züleyha'sına kavuşmak, hem de Demir ve Hünkar'dan hesap sormak için hapisten kaçan Yılmaz gördüğü manzara karşısında ne yapacak? Züleyha için elini yeniden kana bulayacak mı?

Yayın Günü: 11 Ekim Perşembe Yayın Saati: 20:00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder